Adatvédelmi Nyilatkozat

1. Adatkezelő

  • Az adatok kezelője: Gyarmati Andrea Éva EV.
  • Székhely/postázási cím: 2440 Százhalombatta, Nyáry Pál u. 7/3
  • Adószám: 56195800-1-33
  • Kapcsolat: a kapcsolat oldalról, vagy fodraszomandrea@gmail.com email cím
  • Nyilvántartási szám: 54828913

2. Milyen adatokat kezelünk?

Google Analytics. A honlap böngészésekor minden látogató anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Üzenet küldés a Kapcsolat oldalon keresztül. A honlapon található kapcsolatfelvételi űrlap célja az online kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása. Az űrlapon nevet, telefonszámot és email címet kérünk megadni. Ezeket az adatokat hozzájárulás alapján kezeljük.

Időpont foglalás a Salonic szolgáltatásán keresztül. A honlapról elérhető foglalási felület célja az online időpont egyeztetés biztosítása. A foglaláshoz szükséges adatokat hozzájárulás alapján kezeljük.

3. Miért kezeljük az adatokat?

A személyes adatok kezelésének célja

  • hogy kapcsolatot tartsunk a látogatókkal;
  • hogy mérjük a felhasználók elégedettségét.

A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

4. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat kérés esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt a fodraszomandrea@gmail.com e-mail címre üzenve lehet bejelenteni.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.

Az adatkezelő ezen kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak.

6. Az adatkezelési szabályozat jogalapja

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról a fodraszomandrea@gmail.com e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt a fodraszomandrea@gmail.com e-mail címen lehet bejelenteni.

7. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az Adatkezelő a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat.

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
  • Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
  • Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény